Testimoniale

Tot ceea ce facem are la bază pasiunea și dorința noastră de a aduce bucurie, armonie în sufletele oamenilor. Fiecare proiect de design interior este unic și este realizat pe baza elementelor ce îi definesc pe cei care urmează să trăiască în acel ambient.

Am colaborat cu Mary Predescu în mai multe proiecte de Horeca în care ne-a uimit și încântat privirile cu talentul ei absolut minunat! Ne-a decorat 2 restaurante în stiluri total diferite și a reușit să dea căldură și eleganță prin culorile alese. A căutat să îmbine mobilierul existent cu piese unice, draperiile pline de viață cu tablourile lucrate manual, toate, aranjate într-un fel anume! Acel fel pe care clienții noștri îl simt din momentul în care pășesc în restaurantele noastre și se simt ca acasă! Iar acest lucru se datorează și faptului că împreună cu decorarea locațiilor Mary ne-a ajutat și cu fengshui-ul acestora, astfel încât să fie o armonie deplină!

A adus un aer proaspăt și viu locațiilor noastre și cu siguranță vom colabora cu ea și la viitoarele proiecte pe care le avem.

Loredana Butnaru

Design interior Feng Shui… aș asocia oricând această frază cu Mary Predescu, nu doar pentru că am o casă minunată în care mă simt extraordinar datorită acestui tip de design… ci pentru că Mary m-a introdus prima dată acestui concept. Ca orice persoană care își amenajează prima casă, mi-am dorit ca aceasta să mă reprezinte, bineințeles că inițial, ca multi alții, am zis… ce poate fi așa complicat să faci o casă… ei bine nu este… să faci o casă nu este greu, dar ca să faci din casă “ACASĂ” aici trebuie lucrat… cum? Așa cum a facut Mary… cu răbdare și o experiență care și-a spus cuvântul! Toți suntem design-eri :)) sau cel puțin așa vrem să credem… cât poate fi de greu să pui un pat, o canapea, să amenajezi o bucătărie… în baie clar trebuie să avem toaletă, cadă /duș și un lavoar… ceva decorațiuni luate după propriul gust… și gata casa 💫

Făcând prima casă cu ajutorul lui Mary mi-am dat seama ce înseamnă bun gust, calitate, armonie, culoare, amprentă personală, energie, căldură… într-un cunvânt “casa perfectă pentru mine “. În primul rând cu multă răbdare și profesionalism, Mary m-a analizat, studiat, cunoscut pe interior și exterior… a aflat astfel ce fel de persoană sunt, ce și cum îmi place și întru final a ajuns să-mi știe dorințele chiar mai bine decat mine! Proiectul Mary Predescu sună cam așa – nici un obiect din casa mea nu este așezat întâmplător, fiecare culoare emană o anumită energie, orice corp de mobila mă preprezintă, fiecare floare/decorațiune este în perfectă concordanță, una cu cealaltă și bineînțeles totul cu mine! Mary mi-a transformat casa într-un camin nu doar plăcut și primitor ci benefic și armonios!

Mulțumesc Mary pentru tot ce ai făcut nu doar pentru căsuța mea ci și pentru mine ❤!!

Anca Roxana Coroiu

Mă numesc Florentina și sunt din Constanța. În urmă cu 3 ani, la recomandarea unei bune prietene, am solicitat pentru prima dată sprijinul specialistului Feng Shui – Mary Predescu. În urma măsurătorilor și calculelor pe care le-a făcut în casa mea și cu ajutorul remediilor propuse, situația familiei din punct de vedere financiar, al sănătății și relațiilor s-a îmbunătățit vizibil. Apelez la serviciile oferite de dumneaiei ori de câte ori îmi este necesar. Recomand cu încredere serviciile profesioniste puse la dispoziție de către specialistul Feng Shui, Mary Predescu.

Florentina Popa

O colaborare ca o prietenie. Din momentul în care ne-am cunoscut m-a făcut să-mi iubesc casa.

Loredana Chiriac

Îi mulțumesc acestei minunate doamne cu gusturi și idei de design la fel de spectaculoase. La scurt timp după ce Mary ne-a amenajat apartamentul din punct de vedere Feng Shui a crescut prosperitatea și abundența familiei, iar armonia dăinuie și acum. În curând ne mutăm la casă nouă și bineînțeles că tot la profesionalismul ei am apelat și pentru asta îi mulțumim. Nadia, o clientă super mulțumită

Nadia Issa

Mary is the best of the best!!! Mă simt onorată că am avut plăcerea și norocul să o cunosc. Cum nimic în viață nu este întâmplător, venirea ei în viața mea a schimbat totul… de la starea generală, perspective până la mediul și percepția mediului în care locuim și trăim! Auzisem de Feng Shui… dar nu îi dădeam importanță… sincer la început am fost reticentă! Am avut o asociată care credea în asta, așa că am zis să încerc. Așa am cunoscut-o pe Mary… a făcut un Feng Shui pentru centrul educațional pe care urma să-l deschidem. Am pus în practică absolut tot ceea ce ea ne-a recomandat… surpriza a fost că după toate modificările, atunci când intrai în clădire se simțea atmosfera/energia pașnică și calmă. Apoi ne sunau mămici pentru înscrieri chiar înainte de a se deschide oficial grădinița. Așa m-am hotărât să fac un Feng Shui pentru apartamentul în care locuiesc cu familia, pentru casa pe care urma să o construim și coloanele destinului pentru membrii familiei.

La apartament… a fost necesară o schimbare majoră: dormitorul a devenit sufragerie și sufrageria dormitor. Atunci când am terminat de renovat și am dormit în „noul dormitor”… a fost waaww în sensul că am dormit liniștiți toată noaptea toți trei… nu-mi venea să cred… numai dormisem așa bine de câțiva ani buni, dormim la fel de bine și acum.

Coloanele destinului și numerologia calculate de Mary m-au făcut să înțeleg mult mai bine anumite aspecte ale vieții personale, am renunțat astfel la relații toxice, nebenefice!

Între timp ne-am apucat de construcția casei, atmosfera în casă este relaxantă, placută… suntem mult mai calmi!

Am deschis o altă gradiniță, găsirea locației potrivite a fost o provocare… să aibă sectoarele potrivite, intrarea pe energiile potrivite, clasele în zonele benefice… a durat 4 luni până am găsit un sediu cu tot ceea ce aveam nevoie, timp în care Mary a umblat cu mine la toate locațiile vizionate și a făcut Feng Shui-ul tuturor locațiilor… până am găsit ceea ce era pentru noi.

Atunci când părinții intră în grădiniță prima frază este: „grădinița asta emană o energie bună, placută, armonioasă… chiar ne simțim bine aici”… avem parte de armonie, prosperitate și calmitate! Sincer… totul merge ca pe roate!

Mary este o prețioasă!!! Îți mulțumesc pentru tot binele cu care ai umplut viața mea!

Irina Staneasa

Am lucrat cu Mary pe 2 proiecte: birou și casa.

La birou ne-a făcut o analiză Feng Shui. Am făcut toate ajustările și îmbunătățirile recomandate în urma analizei. Ca și rezultat am simțit o detensionare a atmosferei din birou precum și o fluidizare accentuată a activității. Totul s-a făcut cu cheltuieli minime deoarece nu am dorit o investiție financiară. Am folosit obiectele existente pe care le-am rearanjat. Consider că a fost înțeleaptă alegerea analizei Feng Shui deoarece eram într-un punct în care simțeam că orice am face suntem captivi în ceva mai presus de noi. Ca și cum altcineva decidea pentru noi. Mary ne-a explicat pe înțelesul nostru fiecare punct din analiză și cum ne afectează activitatea profesională. Pentru noi pasul decisiv a fost modul în care Mary a reușit să ne facă să înțelegem că suntem o energie printre alte energii și trebuie să ne armonizăm cu ele astfel încât să devenim fluizi. Mulțumim Mary!

La locul numit casă, Mary ne-a făcut analiza Feng Shui urmată de designul interior. Având experiența cu biroul, experiența cu analiza Feng Shui a fost o repetare a celei de la birou dar a beneficiat de o deschidere din partea noastră mult mai largă. Deja știam că o să urmeze îmbunătățiri și abia așteptam pasul următor, designul.

Mary a avut o sarcina dificilă, din punctul nostru de vedere, trebuia să combine rezultatele analizei cu așteptările nostre legate de design. Draga de ea, a fost minunată. A avut o răbdare incredibilă cu noi fără ca un moment să existe ideea unui potențial compromis. Câteodată aveam impresia că lucrează la propria ei casă, atât de mult era implicată și repet, răbdătoare. Acum, privind în urmă, parcă totul a fost prestabilit și noi doar am intrat în posesie.

Materialele folosite au fost de calitate în limita bugetului disponibil. Mary ne-a facut recomandări dar în final decizia a fost a noastră. Mă bucur că Mary ne-a integrat cât mai multe obiecte din materiale naturale.

Rezultatul este o casă care în toate aspectele parcă ne respiră. Am primit de la Mary un loc special în care să citesc, un loc special în care lucrez, un loc special în care să meditez, un loc special în care să îmi țin bijuteriile și un loc special în care să îmi pun în evidență hota și insula ;))))))))

Casa noastră acum este o energie fluidă și oricât de încărcați am fi când ajungem acasă, ne curăță.

Pentru asta îi mulțumim lui Mary.

Îi mulțumesc încă o dată că a avut răbdare cu mine și nu am simțit nici un moment că fac un compromis sau că nu înțeleg sau că e musai să fac ceva. Ne-a trecut peste orice moment tensionat cu răbdare, eleganță și încredere. La final am avut sentimentul că totul a venit de la sine ca și cum era deja acolo și noi împreună cu Mary doar l-am vizualizat.

Sunt fericită că am întâlnit un astfel de om și mă emoționez de fiecare dată când mă gândesc la experiență. Mary știe că noi o iubim mult și îi mulțumim încă o dată!!!!!! lav iu!

Avramescu Liana

Un om minunat,  o persoană extraordinară… o recomand din tot sufletul!   Este o profesionistă în tot ceea ce face, îți dă încredere și  simpla ei prezență te binedispune! Cu siguranță noua noastră locuință o să ne asigure BUNĂSTARE, LINIȘTE, SĂNĂTATE ȘI FERICIRE… Mary este specialistă și în arta Feng Shui… iar această combinație Design & Feng Shui aduce energiile pozitive de care avem nevoie! Mulțumim din suflet pt tot, Mary Predescu!😘

Palimaru Loredana

Testimoniale

Tot ceea ce facem are la bază pasiunea și dorința noastră de a aduce bucurie, armonie în sufletele oamenilor. Fiecare proiect de design interior este unic și este realizat pe baza elementelor ce îi definesc pe cei care urmează să trăiască în acel ambient.

Am colaborat cu Mary Predescu în mai multe proiecte de Horeca în care ne-a uimit și încântat privirile cu talentul ei absolut minunat! Ne-a decorat 2 restaurante în stiluri total diferite și a reușit să dea căldură și eleganță prin culorile alese. A căutat să îmbine mobilierul existent cu piese unice, draperiile pline de viață cu tablourile lucrate manual, toate, aranjate într-un fel anume! Acel fel pe care clienții noștri îl simt din momentul în care pășesc în restaurantele noastre și se simt ca acasă! Iar acest lucru se datorează și faptului că împreună cu decorarea locațiilor Mary ne-a ajutat și cu fengshui-ul acestora, astfel încât să fie o armonie deplină!

A adus un aer proaspăt și viu locațiilor noastre și cu siguranță vom colabora cu ea și la viitoarele proiecte pe care le avem.

Loredana Butnaru

Design interior Feng Shui… aș asocia oricând această frază cu Mary Predescu, nu doar pentru că am o casă minunată în care mă simt extraordinar datorită acestui tip de design… ci pentru că Mary m-a introdus prima dată acestui concept. Ca orice persoană care își amenajează prima casă, mi-am dorit ca aceasta să mă reprezinte, bineințeles că inițial, ca multi alții, am zis… ce poate fi așa complicat să faci o casă… ei bine nu este… să faci o casă nu este greu, dar ca să faci din casă “ACASĂ” aici trebuie lucrat… cum? Așa cum a facut Mary… cu răbdare și o experiență care și-a spus cuvântul! Toți suntem design-eri :)) sau cel puțin așa vrem să credem… cât poate fi de greu să pui un pat, o canapea, să amenajezi o bucătărie… în baie clar trebuie să avem toaletă, cadă /duș și un lavoar… ceva decorațiuni luate după propriul gust… și gata casa 💫

Făcând prima casă cu ajutorul lui Mary mi-am dat seama ce înseamnă bun gust, calitate, armonie, culoare, amprentă personală, energie, căldură… într-un cunvânt “casa perfectă pentru mine “. În primul rând cu multă răbdare și profesionalism, Mary m-a analizat, studiat, cunoscut pe interior și exterior… a aflat astfel ce fel de persoană sunt, ce și cum îmi place și întru final a ajuns să-mi știe dorințele chiar mai bine decat mine! Proiectul Mary Predescu sună cam așa – nici un obiect din casa mea nu este așezat întâmplător, fiecare culoare emană o anumită energie, orice corp de mobila mă preprezintă, fiecare floare/decorațiune este în perfectă concordanță, una cu cealaltă și bineînțeles totul cu mine! Mary mi-a transformat casa într-un camin nu doar plăcut și primitor ci benefic și armonios!

Mulțumesc Mary pentru tot ce ai făcut nu doar pentru căsuța mea ci și pentru mine ❤!!

Anca Roxana Coroiu

Mă numesc Florentina și sunt din Constanța. În urmă cu 3 ani, la recomandarea unei bune prietene, am solicitat pentru prima dată sprijinul specialistului Feng Shui – Mary Predescu. În urma măsurătorilor și calculelor pe care le-a făcut în casa mea și cu ajutorul remediilor propuse, situația familiei din punct de vedere financiar, al sănătății și relațiilor sa îmbunătățit vizibil. Apelez la serviciile oferite de dumneaiei ori de câte ori îmi este necesar. Recomand cu încredere serviciile profesioniste puse la dispoziție de către specialistul Feng Shui, Mary Predescu.

Florentina Popa

Îi mulțumesc acestei minunate doamne cu gusturi și idei de design la fel de spectaculoase. La scurt timp după ce Mary ne-a amenajat apartamentul din punct de vedere Feng Shui a crescut prosperitatea și abundența familiei, iar armonia dăinuie și acum. În curând ne mutăm la casă nouă și bineînțeles că tot la profesionalismul ei am apelat și pentru asta îi mulțumim. Nadia, o clientă super mulțumită

Nadia Issa

O colaborare ca o prietenie. Din momentul în care ne-am cunoscut m-a făcut să-mi iubesc casa.

Loredana Chiriac

Mary is the best of the best!!! Mă simt onorată că am avut plăcerea și norocul să o cunosc. Cum nimic în viață nu este întâmplător, venirea ei în viața mea a schimbat totul… de la starea generală, perspective până la mediul și percepția mediului în care locuim și trăim! Auzisem de Feng Shui… dar nu îi dădeam importanță… sincer la început am fost reticentă! Am avut o asociată care credea în asta, așa că am zis să încerc. Așa am cunoscut-o pe Mary… a făcut un Feng Shui pentru centrul educațional pe care urma să-l deschidem. Am pus în practică absolut tot ceea ce ea ne-a recomandat… surpriza a fost că după toate modificările, atunci când intrai în clădire se simțea atmosfera/energia pașnică și calmă. Apoi ne sunau mămici pentru înscrieri chiar înainte de a se deschide oficial grădinița. Așa m-am hotărât să fac un Feng Shui pentru apartamentul în care locuiesc cu familia, pentru casa pe care urma să o construim și coloanele destinului pentru membrii familiei.

La apartament… a fost necesară o schimbare majoră: dormitorul a devenit sufragerie și sufrageria dormitor. Atunci când am terminat de renovat și am dormit în „noul dormitor”… a fost waaww în sensul că am dormit liniștiți toată noaptea toți trei… nu-mi venea să cred… numai dormisem așa bine de câțiva ani buni, dormim la fel de bine și acum.

Coloanele destinului și numerologia calculate de Mary m-au făcut să înțeleg mult mai bine anumite aspecte ale vieții personale, am renunțat astfel la relații toxice, nebenefice!

Între timp ne-am apucat de construcția casei, atmosfera în casă este relaxantă, placută… suntem mult mai calmi!

Am deschis o altă gradiniță, găsirea locației potrivite a fost o provocare… să aibă sectoarele potrivite, intrarea pe energiile potrivite, clasele în zonele benefice… a durat 4 luni până am găsit un sediu cu tot ceea ce aveam nevoie, timp în care Mary a umblat cu mine la toate locațiile vizionate și a făcut Feng Shui-ul tuturor locațiilor… până am găsit ceea ce era pentru noi.

Atunci când părinții intră în grădiniță prima frază este: „grădinița asta emană o energie bună, placută, armonioasă… chiar ne simțim bine aici”… avem parte de armonie, prosperitate și calmitate! Sincer… totul merge ca pe roate!

Mary este o prețioasă!!! Îți mulțumesc pentru tot binele cu care ai umplut viața mea!

Irina Staneasa

Am lucrat cu Mary pe 2 proiecte: birou și casa.

La birou ne-a făcut o analiză Feng Shui. Am făcut toate ajustările și îmbunătățirile recomandate în urma analizei. Ca și rezultat am simțit o detensionare a atmosferei din birou precum și o fluidizare accentuată a activității. Totul s-a făcut cu cheltuieli minime deoarece nu am dorit o investiție financiară. Am folosit obiectele existente pe care le-am rearanjat. Consider că a fost înțeleaptă alegerea analizei Feng Shui deoarece eram într-un punct în care simțeam că orice am face suntem captivi în ceva mai presus de noi. Ca și cum altcineva decidea pentru noi. Mary ne-a explicat pe înțelesul nostru fiecare punct din analiză și cum ne afectează activitatea profesională. Pentru noi pasul decisiv a fost modul în care Mary a reușit să ne facă să înțelegem că suntem o energie printre alte energii și trebuie să ne armonizăm cu ele astfel încât să devenim fluizi. Mulțumim Mary!

La locul numit casă, Mary ne-a făcut analiza Feng Shui urmată de designul interior. Având experiența cu biroul, experiența cu analiza Feng Shui a fost o repetare a celei de la birou dar a beneficiat de o deschidere din partea noastră mult mai largă. Deja știam că o să urmeze îmbunătățiri și abia așteptam pasul următor, designul.

Mary a avut o sarcina dificilă, din punctul nostru de vedere, trebuia să combine rezultatele analizei cu așteptările nostre legate de design. Draga de ea, a fost minunată. A avut o răbdare incredibilă cu noi fără ca un moment să existe ideea unui potențial compromis. Câteodată aveam impresia că lucrează la propria ei casă, atât de mult era implicată și repet, răbdătoare. Acum, privind în urmă, parcă totul a fost prestabilit și noi doar am intrat în posesie.

Materialele folosite au fost de calitate în limita bugetului disponibil. Mary ne-a facut recomandări dar în final decizia a fost a noastră. Mă bucur că Mary ne-a integrat cât mai multe obiecte din materiale naturale.

Rezultatul este o casă care în toate aspectele parcă ne respiră. Am primit de la Mary un loc special în care să citesc, un loc special în care lucrez, un loc special în care să meditez, un loc special în care să îmi țin bijuteriile și un loc special în care să îmi pun în evidență hota și insula ;))))))))

Casa noastră acum este o energie fluidă și oricât de încărcați am fi când ajungem acasă, ne curăță.

Pentru asta îi mulțumim lui Mary.

Îi mulțumesc încă o dată că a avut răbdare cu mine și nu am simțit nici un moment că fac un compromis sau că nu înțeleg sau că e musai să fac ceva. Ne-a trecut peste orice moment tensionat cu răbdare, eleganță și încredere. La final am avut sentimentul că totul a venit de la sine ca și cum era deja acolo și noi împreună cu Mary doar l-am vizualizat.

Sunt fericită că am întâlnit un astfel de om și mă emoționez de fiecare dată când mă gândesc la experiență. Mary știe că noi o iubim mult și îi mulțumim încă o dată!!!!!! lav iu!

Avramescu Liana

Un om minunat,  o persoană extraordinară… o recomand din tot sufletul!   Este o profesionistă în tot ceea ce face, îți dă încredere și  simpla ei prezență te binedispune! Cu siguranță noua noastră locuință o să ne asigure BUNĂSTARE, LINIȘTE, SĂNĂTATE ȘI FERICIRE… Mary este specialistă și în arta Feng Shui… iar această combinație Design & Feng Shui aduce energiile pozitive de care avem nevoie! Mulțumim din suflet pt tot, Mary Predescu!😘

Palimaru Loredana

Yin Yang Studio

DESIGN INTERIOR & FENG SHUI

adresă: str. Miron Costin, 31A, Constanța, România
telefon: 0040 733 977 422 email: office@yinyangstudio.ro

adresă: str. Miron Costin, 31A, Constanța, România
telefon: 0040 733 977 422 email: office@yinyangstudio.ro